Hét Relatiegeschenk of Kerstpakket van 2019!

NR 310 Styling biedt in 2019 - na het grote succes van vorig jaar - ook weer een stylish verantwoord relatiegeschenk / Kerstpakket aan. Dit pakket is met zorg samengesteld en getest door onze werknemers. Het merk Nicolas Vahé is razendpopulair in Scandinavie en is vooral rondom de decembermaand  één van onze bestsellers in de winkels. Voor bedrijven ideaal om werknemers en relaties een origineel geschenk te geven dat past bij de Feestdagen.

Want Kerst staat tenslotte in het teken van lekker eten en uitgebreid koken samen met familie en vrienden. En Nicolas Vahé helpt daarbij met dit heerlijke pakket die de finishing touch geeft op elk Kerstdiner of bij elke Kerstborrel.

Truffel olie, kokos/passievrucht thee, koffiesiroop met hazelnoot smaak, zeezout met limoen/tijm smaak - en meer - vullen de coole wijnkoeler. En uiteraard mag een zeer goede fles wijn niet ontbreken. Dit samen voor € 89,00. Heb je een ander budget? Meer of minder? De pakketten kunnen wij uiteraard op maat samenstellen, van € 49,00 tot… zeg jij het maar.

Wie is Nicolas Vahé?
Nicolas Vahé was chef-kok in "Pic", een restaurant te Valence in Frankrijk met maar liefst 3 Michelin sterren. Vervolgens is hij opgeleid tot chocolatier bij Daniel Giraud Valence - een wereldberoemde chocolatier.
Sinds 2010 brengt hij zijn eigen collectie keuken accessoires en kook producten op de markt. Razend populair in Scandinavië en nu ook in Nederland.

This bucket does not contain paint, but will add colour to your Christmas